Products

Hair Growth - Roll On (Signature Series)

Rs. 890.00

Features

  • 100% Natural Product
  • Free Shipping for Orders
  • Quantity : 10 ML
Availability In stock

Hair Growth Roll On (Signature Series)


Arrest Hair Fall. Welcome bounce!


Treat hair loss with the Hair Growth Roll On and get your confidence back. It is easy to use and highly effective!


General Info

Losing your hair at any age can be very distressing. It affects your confidence and self-esteem. Use Hair Growth Roll On - a magical blend of essential oils extracted from thyme, tea tree, vetiver, lavender, rosemary and clary sage to fight hair loss. The product is fortified with nutrients from carrot seed, chamomile, cedarwood, lemongrass and ylang ylang. A regular application of the solution restricts hair fall and stimulates new hair growth.


When to use

It is better to use twice in a day. Once before bed time and once after bath.


How to use

Apply it on those portions of the head from where the hair is falling or where hair thinning is the maximum. Leave it on for sometime to be absorbed by the scalp slowly.


Benefits

  • Prevents hair loss.
  • Promotes hair growth.
  • Stimulates blood circulation in the scalp.
  • Strengthens hair follicles.

Hair Growth Roll On


1.How to apply?

Ans. For best result use twice daily. A most of the clients feedback within 15-20 days they started getting results.


2. Is it oily or non sticky?

Ans.Base of the liquid is essential oil, but after applying of 5-7 seconds it will automatically absorb to the skin and it totally non sticky.


3.When can be used the roll on a day?

Ans. For better result. After taking bath & before go to the bed at night.


4.Does it have any side effects?

Ans. Usually do not have, as all the products are made with pure essential oils, But we always suggest a patch test before start to use it. If any itchiness or rashes happens after using, Kindly stop using it.


5.One Roll on will stay for how long?

Ans. It depends on how much area you are using.


6.How does it work?

Ans. The roll on oils are made with a Proportionate mixture of various types of pure essential oils according to the needs. So, whenever your skin absorb the oil it will start working automatically.


7.How to use the roll on?

Ans: Just need to open the cap & roll it on the scalp of hair, where you want to grow the hair or from where the hair is falling.


8.Is it can be used as directly to the skin?

Ans: Yes, roll ons are made to be used directly to your skin.


9.How much days it will take to get the proper result?

Ans: It depends on the hair growth problem. Usually it takes 15-20 days(as per clients feedback).


10.Does it need any medical consultation to use the therapeutic roll ons?

Ans: Usually it does not need. As aromatherapy is a holistic science more than 5000 years documented therapy. But it is up to user choice of the individual and can consult physician.

Rating and Comments

Over all
Not yet rated
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rate the product
Login to Add comment