Products

Under Eye Dark Circle - Roll On (Signature Series)

Rs. 890.00

Features

  • 100% Natural Product
  • Free Shipping for Orders
  • Quantity : 10 ML
Availability In stock

Under Eye Dark Circle Roll On- Signature Series

Ditch the Dark Circles with Aromatic Freshness

 

Get rid of dark patches around your eyes with the holistic wellness of essential oils and aromatherapy.


General Info

Stress, anxiety, work pressure, and lack of sleep are becoming an inevitable part of the daily life giving you under eye dark circles. It is time to end your worries and look fresh. Experience the goodness of floral aroma from jasmine, rose, lavender, and geranium together with the essential oils of eucalyptus, sandalwood, fennel, and frankincense. A regular use of the roll on will help you remove the obstinate dark circles and unravel the beauty of your eyes.


When to use

Make it a part of your daily skin care routine. Use it before going to sleep.

 

How to use

Just roll it on the darkened areas under your eyes twice a day and see the result.


Benefits

  • Lightens dark circles
  • Rejuvenates the skin under your eyes
  • Reduces the puffiness under eyes
  • Eucalyptus and sandalwood extracts gives your eyes the freshens they need

UNDER EYE DARK CIRCLE ROLL ON


1.How to apply?

Ans. Roll the product directly under your eye where u have the dark circles. you also can massage the dark circle area with your finger tips after applying the roll on.


2.Is it oily or non sticky?

Ans. Base of the liquid is essential oil, but after applying of 5-7 seconds it will automatically absorb to the skin. Its non sticky.


3.when can be used the roll on a day?

Ans. For better result try to use twice daily. Once after taking bath and before go to the bed at night.


4.Does it have any side effects?

Ans. Usually don't have, as all the products are made with pure essential oils , But if any itchiness or rashes happens after using, kindly please stop using it. Kindly do a patch test before using it.


5.One roll on will stays for how long?

Ans. It depends how much area you are using , skin type ,As it comes 10ml, & for using twice in a day. Usually it stays for 20 -30 days.


6.How does it work?

Ans. The roll on oils are made with a mixture of various types of  pure  essential oils according to the variants. So whenever your skin absorb the oil it will start working automatically.


7.How to use the roll on?

Ans. Just need to open the cap & roll it on that area where you have the dark circles.


8.Is it can be used directly to the skin?

Ans. Yes, roll ons are made to be used directly to your skin.


9.How much days we need to use to get full results?

Ans. It depends on how deep your dark circles is. Usually it takes 15 to 20 days(as per the client feedback). But it can be used till getting proper result.


10.Does it need any medical consultation to use the therapeutic roll ons?

Ans. Usually it doesn't need. As aromatherapy is a holistic science more that 5000 years documented therapy. But its upto the user choice of the individual and can consult physician.

Rating and Comments

Over all
Not yet rated
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rate the product
Login to Add comment