Products

Pimple & Acne - Roll On (Signature Series)

Rs. 890.00

Features

  • 100% Natural Product
  • Free Shipping for Orders of Rs. 1500.00 and above
  • Quantity : 10 ML
Availability In stock

Pimple & Acne- Roll On ( Signature Series)


No More Acne. Only Glowing Skin.

Get rid of acne and pimples and rejuvenate your skin with the wellness of aromatherapy.

General Info

Pimple and Acne Roll-On is infused with the goodness of lavender, tea tree, lemon, rosemary, sandalwood, and carrot seed essential oils. It also bottles in the freshness of clary sage, eucalyptus, juniper berry, mandarin, and neroli. The elixir acts as anti-oxidant and rejuvenates your skin by reducing pore size, controlling oil secretion, and stopping the eruption of acne and pimples. Frankincense and cedarwood maintains the optimal pH balance. 

When to use

Anytime of the day, after washing your face with a deep-cleaning face wash. Use the roll-on twice a day if you have acne-prone skin and do not wash it off immediately. Make it a part of your bedtime beauty regime.

How to use

The roll-on acts as a great spot treatment. So, apply it directly on pimples and acne.

Benefits

  • Unblocks pores
  • Kills harmful bacteria
  • Reduces sebum secretion in oily skin
  • Detoxifies skin
  • Bursts pus-filled pimples and dries it off effectively
  • Arrests pimple growth
  • Reduces spots

PIMPLE ACNE ROLL ON


1.How to apply?

Ans. Roll the product directly over the skin where u have the pimple/acne .


2.Is it oily or non sticky?

Ans. Its non sticky, though base of the liquid is essential oil, but after applying of 5-7 seconds it will automatically absorb to the skin.


3.When can be used the roll on a day?

Ans. There is no particular time to use it. But try to use it twice daily for better result.


4.Does it have any side effects?

Ans. Usually don't have, as all the products are made with pure essential oils , But if any itchiness or rashes happens after using, kindly please stop using it. We always prefer for a patch test before start using.


5.One roll on will stays for how long?

Ans. It depends how much area you are using , skin type ,as it comes 10ml, & for using twice in a day. Usually it stays for 20 -30 days.


6.How does it work?

Ans. The roll on oils are made with a proportionate mixture of various types of pure essential oils according to the needs. So whenever your skin absorb the oil it will start working automatically.


7.How to use the roll on?

Ans. Just need to open the cap & roll it on that area where you have the pimple/acne.


8.Is it can be used directly to the skin?

Ans. Yes, roll ons are made to be used directly to your skin.


9.How much days we need to use to get full results?

Ans. It depends on the skin type, usually it takes 15 to 20 days(as per the client feedback). But can be used till getting proper result.


10.Does it need any medical consultation to use the therapeutic roll ons?

Ans. Usually it doesn't need. As aromatherapy is a holistic science more that 5000 years documented therapy. But its upto the user choice of the individual and can consult physician.

Rating and Comments

Over all
Not yet rated
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rate the product
Login to Add comment