Products

Deep Sleep - Roll On (Signature Series)

Rs. 890.00

Features

  • 100% Natural Product
  • Free Shipping for National Orders
  • Quantity : 10 ML
Availability In stock

Deep Sleep - Roll On (Signature Series)

                              Adios Insomnia: "Set your slumber till day" with deep sleep roll

Don't let sleep slip away any more. Drift into uninterrupted slumber with our deep sleep roll on.


General Info

The Deep Sleep roll on is a wonderful mixture of conventional elements like Lavender, Vetiver, Chamomile and Sandalwood with proportional amounts of non-conventional ones like Ylang Ylang, Frankincense, Cedarwood and Clary Sage.This products relax your muscles, remove stress and calm your body and mind.


When to use?

Whenever you have trouble sleeping. Make it an indispensable part of your night routine and use it before going to bed.


How to use

Simply roll the product on your forehead, behind the earlobes, bottom of your feet and wrists or the nap of your neck.


Benefits:

  • Reduces anxiety and depression
  • Keeps insomnia and other disorder at bay
  • Promotes regular sleep cycle


DEEP SLEEP ROLL ON


1. How to apply?
Ans: whenever , before you go for sleep just need to roll it on your temple/forehead. It helps to cure insomnia problems.


2. Is it oily or non sticky?
Ans. Its non-sticky though base of the liquid is essential oil, but after applying of 5-7 seconds it will automatically absorb to the skin.


3.when can be used the roll on a day?
Ans. before go to the bed at night. Or whenever you want sleep.


4. Does it have any side effects?
Ans. Usually don't have, as all the products are made with natural essential oils from direct plants. But we always advice to do a patch test,if any itchiness or rashes happens after using, kindly please stop using it.


5. One roll on will stays for how long?
Ans. Depends on how many times you are using. But usually it stays for more than 20-30 days, as you need to put very low quantity.


6. How does it work?
Ans. Every Essential oils have its specific effects on human nervous system. The roll on oils are made with a mixture of various types of natural essential oils according to the needs. So whenever your skin absorb the oil and you start to get the smell, it will start working automatically.


7. How many time it will take to get the results?
Ans. People who suffering from insomnia problems, they need to use it as daily basis. But can be used till the sleep becomes habituated.


8. Is it can be used directly to the skin?
Ans. Yes, roll ons are made to be used directly to your skin.


9. Does it need any medical consultation to use the therapeutic roll ons?

Ans. Usually it doesn't need. As aromatherapy is a holistic science more than 5000 years documented therapy,but its upto the users choice of the individual and can consult physician.


Rating and Comments

Over all
Not yet rated
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rate the product
Login to Add comment