Products

Pain Relief - Therapy Oil

Rs. 550.00

Features

  • 100% Natural Product
  • Free Shipping for Orders
  • Quantity : 100 ML
Availability In stock

Pain Relief- Therapy Massage Oil


Break the Chains of Pain - Live Freely Again


General info

If standing up or mere turning your neck is a painful venture for you, our Pain Relief- Therapy Massage Lotion is all you need to start living a dignified, pain-free life again. The extracts from Eucalyptus, Rosemary, Lavender, Cypress, Ginger, Black Pepper, Lemongrass and Peppermint are carefully blended together to prepare this lotion. It packs in all the goodness of aromatherapy. It will relieve you of your back, joint and muscle pain instead of giving you just a fake cold and stingy feeling.

Ingredients

It's a 100% harmful chemical free blend included Eucalyptus, Rosemary, Lavender, Cypress, Ginger, Black Pepper, Lemongrass and Peppermint Essential Oils.

Benefits

  • 100% toxic chemical free solution.
  • Provide relief from joint pain, back pain, shoulder pain.
  • suitable for adults ,children and old people.
  • also applicable for pregnant woman. 

How to use
It needs to apply just like any massage lotion. Massage on the painful areas with the lotion and leave it to absorb. For better result, need to use twice a day, once before going to bed and once after bath. Its success lies in the consistent use of the product. It is applicable for all skin type.

Caution
Its not for internal use. We always prefer to conduct a patch test before using. If redness or irritation occurs, stop using.

PAIN RELIEF MASSAGE OIL

1. How to apply?
Ans:-) It needs to apply just like any massage lotion. Apply small quantity of our pain relief oil into the palm of your hand and massage on your painful areas gently with the oil.


2. Is it oily or non sticky?
Ans:-) The base of the pain relief oil is natural essential oil. It is non sticky as your skin will absorb the oil within 5-7 seconds.


3. One bottle will stays for how long?
Ans:-) Its depend on how much you are using on your painful areas. Usually it stays for 30 days.


4. Does it can be used in daily basis?
Ans:-) No, just massage it whenever you suffering from pain. If you have arthritis pain then you can go for daily use.


5. How much days it will take to get the results?
Ans:-) If you use as directed then you will get result within 15 to 20 days(as per the clients feedback).


6. Does it need any medical consultation to use the therapeutic face tightening oil?
Ans:-) Usually it doesn't need. As aromatherapy is a holistic science more that 5000 years documented therapy. But its upto the choice of the individual user and they can consult physician.


7. How many type of pains it will help to relief?
Ans:-) It help to provide relief from joint pain, back pain, shoulder pain, muscle pain etc.


8.Is it suitable to use for all ages?
Ans:-) Yes it is suitable for adults ,children and also for old people.

Rating and Comments

Over all
Not yet rated
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rate the product
Login to Add comment