Products

Sun Tan Eraser - Therapy Lotion

Rs. 550.00

Features

  • 100% Natural Product
  • Free Shipping for Orders
  • Quantity : 100 ML
Availability In stock

Sun Tan Eraser- Therapy Massage Lotion

Bring Back the Brightness Again



General Info

Hit the streets and explore the beaches without worry. Your skin will continue to glow and be healthy if you use our Sun Tan Eraser- Therapeutic Massage Lotion. Shadowy patches, tanned skin, dead cells, bacteria-filled skin - our lotion has a solution to every problem. This 100% natural oil is prepared with the choicest of ayurvedic herbs and therefore, has zero side effects. It does not just superficially brighten the skin but goes deep beneath and removes tan in a wholesome way.

Ingredients

It's a 100%  harmful chemical free blend included

Benefits

  • 100% toxic chemical free solution.
  • Its a head to toe treatment.
  • Removes dead cells from skin.
  • Erase tan.
  • remove bacteria from skin.

How to use
It needs to apply just like any massage lotion. Massage on the tan skin areas with the oil and leave it to absorb. For better result, need to use twice a day and try to use after sunset or keep away from Sun ray when applying this oil. Its success lies in the consistent use of the product. It is applicable for all skin type.

Caution
Its not for internal use. We always prefer to conduct a patch test before using. If redness or irritation occurs, stop using.

SUN TAN ERASER MASSAGE LOTION


1. How to apply?

Ans: It need to apply like just any other massage lotion. Apply small quantity of the sun tan remover oil into the palm of your hand and massage on the tanned skin areas and leave it to absorb .


2.Is it oily or non-sticky?

Ans: The base of the sun tan remover is purely blended essential oil. It is non-sticky as the skin will absorb the oil within 5-7 seconds.


3.One bottle will stays for how long?

Ans: Basically it depends on how much you are using. Usually  it stays for 30 days.


4.Does it can be used as daily basis?

Ans: Yes, it can be used as daily basis. For better result, better to use twice a day, once before go to the bed at night, and before taking bath.


5.How much days it will take to get the result?

Ans: If you use as directed then you will get result within 15 to 20 days (As per the clients feedback).


6.Does it need any medical consultation to use the therapeutic oil?

Ans: Usually it does not need. As aromatherapy is a holistic science more than 5000 years documented therapy, but it is upto the choice of the individual user and they can consult physician.


7.How much it is effective for the skin?

Ans: It helps to remove tan from the skin and also help to remove bacteria from skin. It is a head to toe treatment for the skin.


8.Did user should stay indoor after using it?

Ans: As a tan remover oil is working on the skin when you avoid the sunlight so, as a better option user should stay indoor after using it.

Rating and Comments

Over all
Not yet rated
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Rate the product
Login to Add comment